Voetbalreizen Arsenal

Een voetbalreis naar Arsenal is de mogelijkheid om topvoetballers aan het werk te zien in het moderne Emirates Stadium. Naast voetbal heeft Londen veel attracties en bezienswaardigheden te bieden voor een geslaagde voetbalreis naar Arsenal.

Bekijk Voetbalreizen Arsenal

Londen: Big Ben

De invloedrijke stad Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland. Als gevolg hiervan heeft de stad veel invloed en is een van de belangrijkste steden in Europa. Bovendien is het ook een van de grootste steden van Europa. Agglomeratie Greater-London telt ruim 8,6 inwoners.

Wat te doen in Londen tijdens je voetbalreis Engeland

Naast het bezoeken van een wedstrijd in Londen heeft de stad veel te bieden. Bekende attracties zijn Buckingham Palace, de Big Ben, de London Eye en natuurlijk The Tower Bridge. Daarnaast telt de stad veel musea, winkels, markten en parken. Daardoor komen elk jaar miljoenen toeristen naar de stad. Londen heeft elke toerist veel te bieden. Hieronder vijf tips die het bezoeken waard zijn tijdens je trip.

  1. Stadiontour Emirates Stadium. Neem een kijkje bij één van de grootste clubs ter wereld. Bekijk de perskamer, de kleedkamer, waar veel topspelers zijn geweest, de spelerstunnel en natuurlijk de fantastische grasmat van het Emirates Stadium.
  2. Harry Potter Warner Brother’s Studio Tour. Tijdens deze tour kan je een kijkje nemen op de filmsets en kan je bekende en bijzondere objecten uit de film van dichtbij bekijken.
  3. St. Paul’s Cathedral. De kathedraal werd in 1711 geopend en is één van de culturele hoogtepunten van Londen. De buitenkant van het gebouw is beeldschoon, maar ook de binnenkant is het bezoeken waard.
  4. Westminster Abbey. Het is één van de belangrijkste, bekendste en historische bezienswaardigheden van Londen. De kerk wordt vaak gebruikt voor huwelijken van de koninklijke familie. In 2011 trouwde prins William en Kate Middleton in de unieke kerk. Sinds de elfde eeuw worden in de kerk ook koningen en koningen gekroond en begraven.
  5. Verken Chinese, authentieke restaurants en winkels in de wijk Chinatown. Proef de Chinese Cultuur tijdens je reis naar Londen.

Een voetbalreis naar Engeland heeft dus veel meer te bieden dan enkel het bezoeken van een voetbalwedstrijd.

Bekijk entreeprijzen op Tiqets.nl

Bekijk voor meer fantastische bezienswaardigheden in Londen op Tripadvisor.

Tips voor je unieke Arsenal voetbalreis

Naast het bezoeken van een wedstrijd van Arsenal is het ook zeker de moeite waard om een andere club in de regio te bezoeken.

  1. The North London derby. Bezoek Arsenal – Tottenham Hotspur.
  2. Bezoek een van de Londense derby’s van Arsenal.
  3. Je kan naar meerdere wedstrijden tijdens je voetbalreis.

Met het vliegtuig op voetbalreis naar Londen

Er zijn diverse mogelijkheden om naar Londen af te reizen. De populairste optie is om te vliegen naar de hoofdstad van Engeland. Je bent dan vanaf Amsterdam binnen een uur in Londen.

Boek je goedkope vliegtickets naar Londen bij easyJet.

Voetbalreizen Arsenal boeken

Een wedstrijd van Arsenal staat garant voor topvoetbal en spektakel. Is het jouw droom om net als vele voetballiefhebbers een wedstrijd van The Gunners te bezoeken? Boek dan een voetbalreizen Arsenal. Veel reisbureaus zijn gespecialiseerd in het organiseren van complete voetbalreizen. Zo wordt alles uit handen genomen en ben je direct verzekerd van je reis.

Boek je liever losse tickets? Er zijn een aantal partijen die losse wedstrijdtickets Arsenal aanbieden.

Emirates Stadium

Het Emirates Stadium is het moderne stadion van Arsenal. Dit stadion volgde begin deze eeuw het traditionele Highbury op, waar vele successen werden gevierd met spelers zoals Dennis Bergkamp en Thierry Henry. Het Emirates Stadium heeft een capaciteit van 60.000. Arsenal opende het stadion tijdens de afscheidswedstrijd van Bergkamp op 22 juni 2006 tegen Ajax.

Aanbieders voetbalreizen Engeland