Voetbalreizen Brentford FC

Een voetbalreis naar Brentford FC is een geweldige ervaring. Het bezoeken van een wedstrijd van Brentford staat garant voor een geweldig authentieke sfeer. Naast de fantastische voetbalervaring is een wedstrijdbezoek aan Brentford FC goed te combineren met een citytrip Londen.

Londen voetbalreizen

Brentford en de wereldstad Londen

Brentford is een stad gelegen in West-Londen ligt. De meeste bezoekers van Brentford combineren een wedstrijdbezoek met een stedentrip naar Londen. Dat is zeker een een aanrader. Het metropool Londen kent 14 miljoen inwoners en voor iedereen biedt Londen veel vermaak en plezier.

Wat te doen in de gigantische stad Londen

Londen is een gigantische stad met ongekend veel bezienswaardigheden. De stad staat ook wel bekend als de voetbalhoofdstad van Europa. De grote stadions zoals het Tottenham Hotspur Stadium en Wembley zijn een geweldige mogelijkheid om een van de meest indrukwekkende stadions van Europa te bezoeken. Naast de bijzondere stadions is het zeker de moeite waard om kleinere stadions te bewonderen van clubs uit de Championship, League One of League Two. Naast voetbal heeft de stad natuurlijk ook meer te bieden.

  1. Palace of Westminster. Het parlementsgebouw is centraal gelegen in Londen en je kunt het eigenlijk niet mislopen. De klokkentoren bij de Palace of Westminster, de Big Ben, is de meest gefotografeerde bezienswaardigheid van Londen.
  2. Camden is een fantastische wijk in Noord-Londen. De wijk staat bekend om zijn alternatieve cultuur, gevuld met gothics, punks, rockabillies en toeristen. U vindt er ook veel leuke kraampjes met lekker eten en bijzondere kunstwerken.
  3. Hampstead Health is een park van maar liefst 790 hectare groot en is daarmee één van de grootste parken van Londen. Vanaf een van de hoogste plekken van de wereldstad heb je een prachtig uitzicht.
  4. Leicester Square. Het plein is erg bekend vanwege het organiseren van filmpremières van de grootste films. Het plein wordt omringd door een aantal bioscopen met de grootste schermen van de stad. Sinds de 19e eeuw is het gebied ook een uitgaanscentrum.
  5. Uitgaan in West End is ook zeker het proberen waard. West End is het theater en uitgaansgebied van Londen en kent de meest exclusieve clubs van Londen.

Kijk voor meer ‘wat te doen in Londen’ op Tripadvisor.

 Tips voor een speciale voetbalreis Brentford

Een voetbalreis kan je super goed combineren met het bezoeken van de vele andere clubs in Londen. Ook het bezoeken van een Londense derby is gegarandeerd een fantastische ervaring. Hieronder een aantal tips:

  1. Bezoek de traditionele derby van West-Londen, Brentford – Fulham FC.
  2. Beleef de wedstrijd tussen twee grote rivalen, Brentford – Queens Park Rangers.
  3. Neem het openbaar vervoer en reis Londen door.

Met het vliegtuig of de trein op voetbalreis

De populairste manier om naar Londen te gaan is het vliegtuig. Vaak kijken we dan niet naar alternatieven, zoals de trein, maar de trein pakken wordt steeds makkelijker. Deze manier is erg comfortabel en het is beter voor het milieu. De trein vertrekt twee keer per dag van het Centraal Station van Amsterdam naar het centrum van Londen. Binnen vier uur sta je dan in hartje Londen.

Vliegen hoeft niet per sé sneller te zijn. Vanwege, bijvoorbeeld, de controles moet je ongeveer twee uur voor de vlucht op het vliegveld zijn. Daarnaast is het vliegveld niet in het centrum van Londen, dus om in het hartje van Londen te komen moet je eerst het openbaar vervoer pakken. Door je treinreis vroeg te boeken kan deze manier van reizen zelfs goedkoper uitkomen dan het vliegtuig.

Voetbalreis naar Brentford boeken

Tijdens een voetbalreis naar Brentford hoef je je niet te vervelen. De stad Londen biedt genoeg plezier en vermaak. Denk bijvoorbeeld aan de vele voetbalstadions in Londen en bezienswaardigheden, zoals The Tower Bridge en de Big Ben. Voor veel voetballiefhebbers is het daarom ook een droom om een wedstrijd te bezoeken in Londen. Een compleet verzorgde voetbalreis is eenvoudig te boeken via verschillende reisbureaus, zodat je zorgeloos op reis kunt gaan.

Wil je alleen verzekerd zijn van wedstrijdtickets en zelf de vrijheid behouden om de reis verder te organiseren? Dan kan je bij verschillende aanbieders ruim van tevoren losse tickets boeken.

Brentford Community Stadium

Brentford speelde van 1904 tot de zomer van 2020 in Griffin Park, daarnaast speelde sinds 2007 ook de reserve- en jeugdteams van Chelsea in het fameuze stadion. Het stadion is bekend omdat er op alle vier de hoeken van het stadion een pub bevindt. Het stadion heeft een capaciteit van 12.763. Brentford heeft plannen gemaakt om het stadion te verlaten en het seizoen 2019/2020 was het laatste stadion in het prachtige stadion.

Sinds de zomer speelt Brentford in een nieuw stadion, waar er plek zal zijn voor 17.250 enthousiaste supporters. Het stadion telt straks 2000 sponsorplekken, in het oude stadion hadden ze maar vijftig plekken. Het stadion wordt gedeeld met de rugbyclub London Irish RFC. Dit zal ervoor zorgen dat Brentford FC financieel gezonder gaat worden en hiermee willen ze de financiële stap van de Championship naar de Premier League verkleinen.

Aanbieders voetbalreizen Engeland