Voetbalreizen Chelsea

De voetbalhoofdstad van Europa. Zo staat Londen ook wel bekend. Deze stad is de thuisbasis van talloze voetbalclubs. Met Chelsea als misschien wel de meest indrukwekkende. Een voetbalreis Chelsea is een uitstekende manier om Engels voetbal te zien op zijn best. Niet alleen vanwege het topvoetbal van onder andere Chelsea, maar ook vanwege de stad.

Aanbod voetbalreizen Chelsea

De de alfa-wereldstad Londen

Londen is een stad die je minimaal één keer bezocht moet hebben. Als het niet vanwege het voetbal is, is het wel vanwege de vele historische attracties (later meer). Londen behoort tot een van de alfa-wereldsteden. Alles is uniek in Londen. Te beginnen met de traditionele rode dubbeldekkers, de zwarte Londense taxi’s en het kenmerkende decor je door de stad loopt

Wat te doen tijdens voetbalreizen Chelsea in de unieke stad Londen?

Londen beschikt over talloze attracties en bezienswaardigheden. Mensen die in Londen zijn geweest keren vaak ook weer terug, omdat ze het gevoel hebben dat ze nog niet alles hebben gezien. Wat zijn echte aanraders tijdens voetbalreizen Chelsea?

  1. De Big Ben en het parlementsgebouw, Palace of Westminster. De kans is zeer groot dat je hier vanzelf uitkomt als je door Londen loopt. Het parlementsgebouw beschikt over meer dan 1100 kamers en duizenden traptreden
  2. Shoppen in Londen is voor een overgrote deel van de winkelliefhebbers een droom. Denk aan Oxford Street, Bond Street en Regent Street. Een van de populairste winkelstraten van Europa die vol zitten met indrukwekkende panden met grote merken.
  3. Doe een stadiontour in het stadion van Chelsea: Stamford Bridge. Neem een kijkje achter de schermen, van de kleedkamers tot het museum en de perszaal. Een ervaring die je niet snel zal vergeten

Bekijk meer toeristische attracties in Londen.

Haal alles uit je voetbalreis Chelsea: 3 tips

  1. Haal alles uit je reis en combineer je bezoek aan Chelsea met een andere wedstrijd in Londen. Er is keuze genoeg in Londen.
  2. Plan je reis ruim in. In Londen is ontzettend veel te beleven.
  3. Overweeg om met de trein in 4 uur van Amsterdam naar Londen te gaan.

Vliegtuig, trein of boot?

Er zijn verschillende opties om af te reizen naar Londen. De populairste manier is vooralsnog het vliegtuig. Of het de snelste optie is, is over te discussiëren. Zwart op wit is het vliegtuig sneller, maar de reisduur loopt wel op door allerlei factoren die niet worden meegenomen, zoals het twee uur van tevoren aanwezig zijn op het vliegveld en het in- en uitchecken.

Een alternatief is de nieuwe mogelijkheid om rechtstreeks met de Eurostar te gaan vanaf Amsterdam. Je bent dan zo’n 4 uur kwijt aan reistijd.

Een andere optie is de boot. Je vertrekt dan met de boot vanuit Hoek van Holland naar Harwich om vervolgens met de trein naar Londen af te reizen. De totale reisduur is daarentegen wel wat langer dan met het vliegtuig en trein, namelijk zo’n 5,5 uur. Daartegenover staat dat het meer afwisselend is en je ook over zee reist, wat de reis misschien toch net dat extraatje geeft.

Jouw voetbalreis naar Chelsea

Londen is een wereldstad en zal niet teleurstellen. Naast het feit dat het goed bereikbaar is én niet zo ver weg ligt van huis, biedt het ontelbaar toeristische attracties en zijn er verschillende topclubs te bewonderen. Een voetbalreis Chelsea is dus perfect te combineren met een citytrip naar Londen.

Je kan je voetbalreis Chelsea natuurlijk helemaal zelf regelen en samenstellen, waarbij je de tickets ook zelf moet regelen. Maar het risico bestaat dan dat er een voetbalwedstrijd uitverkocht raakt terwijl jij met de gebakken peren zit. Voetbaltickets zijn vaak namelijk pas ongeveer twee weken voor de wedstrijd te verkrijgen, wanneer jij dan al je vervoer en verblijf geboekt hebt. Om deze risico’s te vermijden zijn er vele reisbureaus die alles uit handen nemen en waarbij je ruim van tevoren alles kan boeken. Zo’n compleet verzorgde voetbalreis samenstellen via een reisbureau is rustgevend en je bent gelijk zeker van je reis.

Als je toch alles los wil boeken, dan is dan is dat ook mogelijk. Het is wel aan te raden om ook dán de losse tickets via een partij te boeken die dat ruim van tevoren aanbiedt. Er zijn vele betrouwbare aanbieders waarbij je terecht kunt om ruim voordat de wedstrijd plaatsvindt al losse tickets te bestellen.

Aanbieders voetbalreizen Engeland