Voetbalreizen Crystal Palace

Een voetbalreis naar Crystal Palace is de mogelijkheid om een sfeervolle wedstrijd te bezoeken in het authentiek Selhurst Park. Daarnaast kun je een bezoek aan Crystal Palace goed combineren met een citytrip Londen.

Bekijk voetbalreizen Crystal Palace

De levendige stad Londen

De invloedrijke hoofdstad van Engeland is erg populair onder de toeristen. De wereldstad moet je een keer in je leven hebben bezocht. De stad kent veel bezienswaardigheden en attracties. Daarnaast komt de shoppende man en/of vrouw niks te kort in één van de grootste steden van West Europa.

Wat te doen tijdens je voetbalreizen Crystal Palace

Als je in Londen bent kun je natuurlijk niet om het bezoeken van een voetbalwedstrijd van Crystal Palace en de vele stadions in Londen heen. Naast voetbal heeft de voetbalhoofdstad van Europa veel meer te bieden. Voetbalreizen Crystal Palace zijn goed te combineren met een citytrip Londen. De stad kent talloze attracties en bezienswaardigheden die je een keer gezien moet hebben. We zetten graag voor je vijf tips onder elkaar dat je een keer bezocht of gedaan moet hebben.

  1. Stadiontour Selhust Park. Neem een kijkje achter de schermen bij Crystal Palace. Bekijk de kleedkamers van je helden, ervaar de spelerstunnel en neem plaats in de perskamer, waar veel grote trainers hun zegje hebben gedaan.
  2. Vanaf The Shard heb je een fenomenaal uitzicht over het prachtige Londen. Het gebouw is 310 meter hoog en is daarmee direct ook een van de hoogste gebouwen van Europa.
  3. Piccadilly Circus. Je kunt hier heerlijk een middagje shoppen of ‘s avonds naar de film gaan, nadat je lekker ergens hebt gegeten.
  4. Naast de Buckingham Palace mag je zeker niet het Kensington Palace overslaan. Het paleis werd in de 17e eeuw gebouwd.
  5. Rondvaart op de Theems. Een boottocht over de rivier die door de Engelse stad stroomt is erg populair onder de toeristen. Tijdens de tour zie je The Tower of London, St. Paul’s Cathedral en The Tower Bridge in een ander perspectief. Dit maakt een rondvaart erg bijzonder en zeker de moeite waard.

Kijk voor meer toeristische attracties in Londen op Tripadvisor.

Tips voor je Crystal Palace voetbalreis in Londen

Naast het bezoeken van een wedstrijd van Crystal Palace is het ook zeker de moeite waard om een andere club in de regio te bezoeken.

  1. Bezoek één van de fantastische Londense derby’s van Crystal Palace op Selhurst Park.
  2. Stadiontour Wembley, het walhalla onder de stadions.
  3. Bezoek een wedstrijd van Crystal Palace en Tottenham Hotspur in één weekend een maak kennis met het hypermoderne Tottenham Hotspur Stadium.

Met het vliegtuig op voetbalreis

Er zijn veel mogelijkheden om op voetbalreis naar Engeland (Londen) af te reizen. Een populaire mogelijkheid is om te vliegen naar de hoofdstad van Engeland. Vanaf Amsterdam ben je in een uur in Londen!

Boek goedkope vliegtickets naar Londen bij EasyJet.

Voetbalreizen Crystal Palace boeken

Een wedstrijdbezoek op Selhurst Park staat garant voor een ervaring van uw leven. Het stadion is authentiek en zeer sfeervol. Daarnaast is het een kans om het topvoetbal in de Premier League te ervaren. Is het jouw droom om spelers als Patrick van Aanholt en co aan het werk te zien en wil je zorgeloos op pad? Dan kan je een compleet verzorgde voetbalreis boeken bij een van de vele aanbieders. Voetbalreizen Crystal Palace zijn geschikt voor jong en oud! Een geweldige beleving.

Boek je liever losse tickets? Ook dit kan bij een aantal reisbureaus. De rest van je reis moet je dan wel zelf organiseren.

Selhurst Park

De thuisbasis van Crystal Palace ligt in het zuiden van Londen. Selhurst Park werd gebouwd in 1924 en tussen 1985 en 1991 speelt Charlton Athletic en later tussen 1991 en 2003 FC Wimbledon haar thuiswedstrijden in het stadion. De club mochten toen niet in hun eigen stadion, omdat hun stadions niet voldeden aan de veiligheidsregels. De thuisbasis van Van Aanholt en Co kreeg voor het laatst in 2013 en 2014 een renovatie en in 2017 maakte de club nieuwe verbouwingsplannen bekend. Palace wil de hoofdtribune vernieuwen waardoor de capaciteit van ruim 26.000 naar 34.000 gaat groeien.

Aanbieders voetbalreizen Engeland