Voetbalreizen Everton

Een voetbalreis naar Everton staat garant voor een geweldige ervaring. Naast dat je kunt genieten van topvoetbal op Goodison Park heeft de stad Liverpool ook veel te bieden. Het zal dus een fantastische trip worden waarbij je veel meer kunt zien dan alleen voetbal van The Toffees.

Bekijk aanbod Everton

Voetbalreizen Everton

De havenstad Liverpool

De havenstad Liverpool ligt in het Noordwesten van Engeland aan de Mersey-rivier. De stad kreeg in de achttiende eeuw een belangrijke economische impuls, waardoor de Engelse stad kon groeien.

Liverpool: Wat te doen tijdens Voetbalreizen Everton

De Engelse stad is een aantrekkelijke stad met veel hotspots voor een geslaagde citytrip.

  1. Stadiontour Goodison Park. Kijk achter de schermen bij een grote club in de Premier League. Ontdek de kleedkamers, de spelerstunnel en veel meer.
  2. Een tour langs The Beatles-bezienswaardigheden. Je ontdekt iconische plaatsen zoals Strawberry Fields en Penny Lane. Daarnaast bezoek je ook minder bekende plaatsen waar de bandleden geïnspireerd werden om liedjes te schrijven.
  3. Een riviertour over de Mersey. De tour is een geweldige manier om de stad te ontdekken. Onder begeleiding van een gids heb je een prachtig uitzicht op een aantal gebouwen die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan.
  4. Tate Liverpool vind je bij Albert Dock. Je ziet daar een verzameling van kunstwerken uit de 16e eeuw tot en met de huidige tijd.
  5. Shoppen in het winkelcentrum Liverpool One. Met meer dan 170 winkels, bars en restaurants biedt Liverpool One een echte winkelervaring. Je kunt er gemakkelijk een hele dag doorbrengen.

Bekijk voor meer toeristische attracties op Tripadvisor.

 Tips voor een completere voetbalreis Everton

  1. Bezoek de derby van Liverpool, Everton – Liverpool.
  2. Doe een stadiontour door Anfield.
  3. Neem de trein naar Manchester en combineer je wedstrijdbezoek aan Everton met een bezoek aan Manchester City en/of Manchester United.

Met de boot, vliegtuig of trein op voetbalreis

Er zijn veel mogelijkheden om voor vervoer voor voetbalreizen Everton om in Liverpool te komen. Je kan de boot op, de trein nemen vanuit Amsterdam of  het vliegtuig pakken naar Liverpool. Als je met het vliegtuig op voetbalreis gaat is het het goedkoopst om éérst naar Manchester te vliegen. Dat kan soms honderden euro’s schelen. Met de trein ben je dan binnen een uurtje in Liverpool.

Boek goedkope vliegtickets via easyJet.

Voetbalreizen Everton boeken

Voor vele voetballiefhebbers is het een droom om een wedstrijd te bezoeken in de Premier League, en in het bijzonder Everton. Voetbalreizen Everton zijn veel in trek icm een bezoek aan Anfield (Liverpool). Er zijn een aantal partijen die je daarbij kunnen helpen, zodat je zorgeloos op pad kunt gaan. Je kunt je voetbalreizen Everton eenvoudig online samenstellen bij verschillende reisbureaus. Voetbalreizen Everton boeken.

Wil je liever zelf het vervoer en verblijf regelen? Dat kan natuurlijk ook! Via verschillende aanbieders kan je naast voetbalreizen Everton ook  ruim van tevoren al losse tickets bestellen.

Goodison Park

Goodison Park is een echt Engels authentiek stadion. Elke wedstrijd heerst er weer een fantastische sfeer in één van de oudste stadions van de Wereld. Daarom heet het stadion ook wel ‘The Grand Old Lady’. In Engeland zijn er geen stadions waar meer Premier League wedstrijden zijn gespeeld als in het prachtige oude stadion Goodison Park.

Helaas komt overal een eind aan en waarschijnlijk ook aan het verblijf van Everton op Goodison Park. Ze hebben plannen gemaakt voor een nieuw stadion in het havengebied Bramley-Moore Dock. Het nieuwe stadion heeft straks plek voor 52.000 enthousiaste supporters, met een mogelijkheid om uit te breiden naar een capaciteit van 62.000. Dat is een flinke vooruitgang, want nu heeft het stadion ‘maar’ ruimte voor een kleine 40.000 supporters.

Aanbieders voetbalreizen Engeland