Voetbalreizen Fulham FC

Fulham FC is een oudste club van Londen. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het knusse Craven Cottage, dat gekarakteriseerd wordt door de Johnny Haynes Stand. Een voetbalreis Fulham belooft sfeervol te worden. Voetbalreizen Fulham, een ervaring om nooit te vergeten!

Bekijk hier het aanbod Voetbalreizen Fulham

Fulham en de stad Londen

Londen staat bij voetballiefhebbers ook wel bekend als de voetbalhoofdstad van Europa. Maar bij het grotere publiek staat Londen toch wel op een andere manier bekend. De traditionele rode dubbeldekkers, de Big Ben, de Big Eye en ga zo maar door. Londen is één groot toeristisch trekpleister met een rijke geschiedenis die helemaal teruggaat naar het jaar 50 toen de Romeinen er een eerste nederzetting hadden genaamd Londium.

De stad groeide uit tot een belangrijk handelscentrum in Europa. De snelle groei zorgde voor een onhygiënisch milieu. Dit had als gevolg dat de pest in de 17e eeuw vele slachtoffers maakte. Dit werd direct gevolgd door The Great Fire of London. De stad werd vervolgens compleet opnieuw opgebouwd.

Wat voor leuke activiteiten te doen in Londen?

  1. Oxford Street behoort tot een van de meest toonaangevende winkelstraten ter wereld. De twee kilometer lange winkelstraat heeft voor ieder wat wils.
  2. Als je wandelt door Nothing Hill, bekend van de gelijknamige film, lijkt het alsof je in een compleet andere stad loopt. Deze Londense-wijk is een prima toevluchtsoord als je even bij wil komen van de hectiek van de drukke stad stad.
  3. Vaar over de Thames! Dit is vooral een aanrader met wat warmer weer. De kans is groot dat je onder de Tower Bridge doorvaart.
  4. Werp je blik op de Big Ben en het naastgelegen parlementsgebouw. Dit is misschien wel hét bekendste gebouw ter wereld!

Bekijk meer toeristische attracties in Londen.

Handige tips voor je voetbalreis in Londen

  1. Verken Londen op de fiets!
  2. Met een Oyster Card (een soort OV-chipkaart) reis je ongeveer de helft goedkoper dan met een papieren kaartje.
  3. De Hop-on Hop-off bustour is een uitstekende manier om langs de belangrijkste hotspots te gaan.

2 populaire manieren om af te reizen naar Londen

Het vliegtuig is de snelste manier om naar Londen te gaan. In ongeveer 1 uur vlieg je van Schiphol naar het vliegveld van Londen. De reistijd kan wel oplopen door onder andere de vele checks op het vliegveld.

Een nieuw alternatief is om rechtstreeks van Amsterdam naar Londen te gaan met de Eurostar. Op deze manier ben je ongeveer 4 uur onderweg. Wat in de praktijk misschien wel sneller is dan het vliegtuig.

Jouw voetbalreis naar Fulham FC

Londen is een veelzijdige stad waar je terecht kunt voor een uitgebreide citytrip én voor aantrekkelijk voetbal van het hoogste niveau.

Je kan je reis helemaal zelf regelen, maar nog makkelijker is om alles uit handen te geven aan een reisbureau. Er zijn een aantal reisbureaus die compleet verzorgde voetbalreizen Fulham aanbieden en kunnen samenstellen naar wens. Zo ben je ook direct verzekerd van je wedstrijdkaartjes, verblijf en eventueel vervoer.

Als je ruim van tevoren al verzekerd wil zijn van wedstrijdtickets, maar verder zelf alles wil regelen, dan is het mogelijk om ver van tevoren al losse voetbaltickets te kopen via een reisbureau. Zo ben je zeker van de gewenste wedstrijd, maar zal je wel de vrijheid houden om zelf het vervoer en verblijf te regelen.

Aanbieders voetbalreizen Engeland