Voetbalreizen Watford FC

Een voetbalreis naar Watford is de uitgelezen mogelijkheid om topvoetbal in de Premier League te aanschouwen. De geweldige sfeer op Vicarage Road is een geweldige ervaring en een echte aanrader. Wat uw reis nog mooier en completer maakt is dat je voetbalreis goed kunt combineren met een bezoek aan de wereldstad Londen.

De indrukwekkende wereldstad Londen

Londen is een van de meest indrukwekkende steden ter wereld. De Engelse hoofdstad is met afstand de grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. Londen is maar liefst acht keer groter dan Birmingham en tien keer zo groot dan het Schotse Glasgow. Het metropool Londen kent maar liefst 14 miljoen inwoners. De gigantische stad biedt met zijn vele hoogtepunten elke toerist genoeg vermaak.

Wat te doen in het imponerende Londen

Naast het bezoeken van een wedstrijd van Watford moet je natuurlijk ook de stad Londen verkennen. De stad kent gigantisch veel fantastische stadions, maar daarnaast kent de imponerende wereldstad veel andere bezienswaardigheden en attracties.

  1. Stadiontour Watford. Neem een kijkje bij een traditionele club uit de Premier League. Bekijk de kleedkamers, waar veel Premier League helden zijn geweest, en ervaar de de spelerstunnel van het fantastische stadion Vicarage Road.
  2. London Eye is een gigantisch reuzenrad en geeft je bij helder weer een fantastisch uitzicht over de stad. Vanuit de eivormige cabines kan je bij mooi weer zelfs veertien voetbalstadion zien!
  3. The Tower Bridge is misschien wel de bekendste brug ter wereld. Aan het einde van de 19e eeuw werd het bijzondere bouwwerk opgeleverd. Tussen de torens zijn loopbruggen geplaatst, vanaf daar heb je een fantastisch uitzicht over de Thames.
  4. Natural History Museum. Het museum is gevestigd in één van de meest indrukwekkende gebouwen van Londen. Ontdek een 25 meter lange blauwe vinvis, een van de meest complete dinosaurussen van het Verenigd Koninkrijk en veel meer indrukwekkende tentoonstellingen.
  5. Voor iedere winkelliefhebber is Londen een geweldige stad om heerlijk te gaan winkelen. Slenter door Oxford Street, Regent Street of Nothing Hill, daar vind je veel kleine winkels en leuke kraampjes. Daarnaast is het ook een aanrader om een kijkje te nemen bij de warenhuizen Selfridges en Harrods.

Kijk voor meer bezienswaardigheden en attracties op Tripadvisor.

Tips voor je prachtige Watford voetbalreis

Naast het bezoeken van een wedstrijd van Watford is het ook zeker de moeite waard om een andere club in de regio te bezoeken. Wij zetten drie tips onder elkaar.

  1. Bezoek de wedstrijd Watford – Crystal Palace. Een geweldige wedstrijd tussen twee rivalen dat garant staat voor een geweldige wedstrijd en een topsfeer op Vicarage road
  2. Neem een kijkje bij alle vijftien profclubs in Londen.
  3. Bezoek meerdere wedstrijden in één weekend in Londen.

Met het vliegtuig of de trein op voetbalreis

Er zijn verschillende opties om naar Londen af te reizen. De meest populaire optie is om per vliegtuig naar de Engelse hoofdstad af te reizen. De stad kent maar liefst zes luchthavens, dus genoeg opties voor de perfecte vlucht. Vanaf Amsterdam sta je binnen een uurtje al in Londen. Met de trein naar Londen wordt ook steeds populairder. Je staat dan binnen vier uur en tien minuten in hartje Londen.

Boek goedkope vliegtickets naar Londen bij easyJet.

Voetbalreis naar Watford boeken

Altijd al een wedstrijd willen bezoeken van de club van Nederlanders Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar? Je voetbalreis naar Watford kun je uiteraard zelf regelen. Is dit teveel gedoe en geef je het liever uit handen? Dan kan je gemakkelijk en veilig een compleet verzorgde voetbalreis boeken bij een van de gespecialiseerde reisbureaus.

Er zijn ook een aantal organisaties die losse tickets aanbieden. Op deze manier kan je nog wel zelf de rest van je reis samenstellen.

Stadion Vicarage Road

De thuishaven van ‘The Hornets’ werd in 1922 gebouwd en biedt ruimte aan zo’n 21,5 duizend supporters. Vicarage Road ligt in de stad Watford, 24 km ten noorden van het centrum van Londen. In 2002 werd de club zelf eigenaar van het het stadion, maar vanwege financiële problemen moesten ze in 2002 er snel weer afstand van doen. Dankzij donaties van de supporters en oud-eigenaar Elton John kon Watford in september 2004 het stadion weer overnemen en werden ze weer eigenaar van het fantastische stadion.

Aanbieders voetbalreizen Engeland