Voetbalreizen West Ham United

Een voetbalreis West Ham United zeker de moeite waard. De fanatieke aanhang en de stad Londen maken dit een unieke ervaring.

Aanbod Voetbalreizen West Ham United

West Ham United en de prachtige stad Londen

West Ham United speelt haar thuiswedstrijden in het Olympic Stadium in Londen. Dit stadion biedt ruimte aan 60.000 supporters. De club is in 1895 opgericht. Het was bedoeld als bedrijfsteam van de lokale scheepsbouw. Tot op heden heeft de club nog nauwe banden met de scheepsbouw.

Londens historie stamt af van het jaar 50. In die tijd hadden de Romeinen een nederzetting op de plek van het tegenwoordige Tower of Londen, genaamd Londium. De stad werd een van de belangrijke handelscentra van Europa. In de 9e eeuw werd het de hoofdstad van Engeland. Doordat de stad zo snel groeide ontstond er een onhygiënisch milieu door wildgegroeide straten en huizen zonder riolering. Het gevolg was een enorme uitbraak van de pest in de 17e die het leven van vele slachtoffers maakte. Vervolgens verwoestte de welbekende ‘Great Fire of London’ een groot deel van de stad. De stad werd hierop helemaal opnieuw opgebouwd tot aan de Londen die we vandaag de dag kennen

Wat te doen in de Engelse hoofdstad Londen?

Londen heeft vele toeristische attracties die je reis helemaal compleet maken.

  1. Doe een tour in de Harry Potter Warner Bros Studio. Dit is een van de meest unieke attracties van Londen.
  2. The Shard. Dit is het hoogste gebouw in de Europese Unie. Vanaf dit gebouw heb je dan ook een spectaculair uitzicht over de hoofdstad van Engeland.
  3. Aan de oevers van de Theems vind je het Shakespeare’s Globe Theater. Het is een kopie van het theater uit 1559 waar vele toneelstukken van Shakespeare werden opgevoerd.

Bekijk meer toeristische attracties in Londen.

 Tips voor voetbalreizen West Ham United (Londen)

  1. Londen is prima met de fiets te verkennen.
  2. Londen beschikt over een heel groot ov-netwerk. Schaf een Oyster Card aan (een soort OV-chipkaart) en reis ongeveer de helft goedkoper dan met een papieren kaartje.
  3. Doe een citytour in een traditionele rode dubbeldekker.

Met het vliegtuig op voetbalreis West Ham United

Londen is een wereldstad die niet zo ver weg ligt. Met het vliegtuig ben je op papier zo’n 1 uur kwijt aan reistijd. Dit loopt echter op door het in- en uitchecken, de douanecontroles et cetera.

Daarom is het zeker de moeite waard op de trein te overwegen. Vanaf Amsterdam reis je in zo’n 4 uurtjes naar Londen (zonder overstap).

Wil je het origineel aanpakken, dan hoort de boot ook tot een van de mogelijkheden. Je bent dan zo’n 5,5 uur onderweg, maar daar tegenover staat dat je de Noordzee overvaart en vervolgens de trein vanaf Harwich pakt richting Londen.

De auto en de bus behoren ook tot de mogelijkheden. Maar met deze opties ben je respectievelijk 7,5 uur en 11 uur onderweg.

Voetbalreizen West Ham United boeken

Londen is een prachtige stad met meerdere topclubs en ontelbaar toeristische bezienswaardigheden. Een voetbalreis naar Londen is dan ook zeker de moeite waard

Er zijn meerdere mogelijkheden om op voetbalreis te gaan naar West Ham United. De reis is zelf samen te stellen door alles los te boeken. Hierbij bestaat het risico dat het niet lukt om alles op elkaar af te stemmen. Neem als voorbeeld de wedstrijdtickets. Deze gaan vaak kort voor de wedstrijddatum in de verkoop. En als het je dan niet lukt om kaarten te bemachtigen wordt het moeilijk om de wedstrijd nog te bezoeken. Misschien heb je dan al wel je vervoer en verblijf geboekt. En is je voetbalreis geen voetbalreis meer.

Om dit risico te vermijden zijn er gelukkig ook andere manier om op voetbalreis te gaan. Je kan ruim van tevoren alles uit handen geven aan een reisbureau, van de voetbaltickets tot het verblijf. Alles wordt dan ruim van tevoren voor je geregeld. Zo’n compleet verzorgde voetbalreis samenstellen is ideaal als je ruim van tevoren verzekerd wil zijn van je reis.

Als je de reis toch enigszins zelf wilt regelen, dan is het nog steeds mogelijk om ver van tevoren verzekerd te zijn van wedstrijdkaarten. Er zijn namelijk een aantal reisbureaus die ruim voor de wedstrijd al losse tickets aanbieden.

Aanbieders voetbalreizen Engeland