Losse voetbaltickets Engeland

Voetbalreizen kunnen best prijzig zijn. Dit komt omdat deze uit allemaal verschillende onderdelen bestaan waar een voetbalreisbureau een marge berekend. Stel je boekt een voetbalreis naar de wedstrijd Liverpool – Manchester United. Het pakket bestaat uit een wedstrijdkaartje, een paar hotelovernachtingen en een vliegticket. Het reisbureau zal dan op 3 onderdelen een marge rekenen. Gevolg, de prijs van het pakket loopt enorm op!

Voetbaltickets Engeland kopen

Bespaar op hotel en vliegticket

Tegenwoordig kan iedereen dankzij het internet vrij eenvoudig een hotel boeken en/of een vliegticket boeken. Door deze zelf te boeken bespaar je als het ware 2x marge. Koop dan enkel een voetbalticket via een van de vele betrouwbare voetbalreisbureaus! Websites als ViaGogo en Stubhub komen niet heel goed uit de test wanneer je de recensies mag geloven. Kijk hier dus mee uit.

Losse voetbaltickets Engeland kopen

Binnen Nederland zijn verschillende partijen die losse voetbaltickets aanbieden. Snelste manier om deze te vinden is door even in Google te zoeken op ‘Voetbaltickets + clubnaam’. Zoek bijvoorbeeld op ‘Voetbaltickets Liverpool’ en ‘Voetbaltickets Arsenal’ en maak een keuze uit bijvoorbeeld: VoetbalreizenXL, Voetbalticketshop.com en VoetbalticketXpert.

 

Aanbieders voetbalreizen Engeland